luni, 1 iunie 2009

Care-i diferenţa între copilărie şi maturitate?
Amintirile.
Nu ştiu cum se face,dar, toate amintirile din copilăria mea ,privite prin ochii minţii, sunt însorite. Mintea şi inima de copil văd totul curat fără urmă de invidie sau răutate. Când încetezi să vezi altfel lucrurile e primul semn că începe maturitatea cu ochelarii ei fumurii.
Dacă reuşeşti să mai scoţi din când în când ochelarii de adult şi să laşi copilul din tine să privească cerul albastru şi iarba verde nu eşti iremediabil pierdut în lumea cenuşie a maturităţii.

5 comentarii:

Anne spunea...

Ce bine ar fii, sa pastram viu spiritul de copil aflat in interiorul nostru..dar viata asta uneori ne pune in fata unor situatii atat de grele, incat poate ne dorim orice (si nu de bine) ca sa trecem peste..nu mai apucam sa realizam ca trece timpul si imbatranim

darry.anna spunea...

Rostul timpului este sa treaca,iar noi nu facem altceva decat sa inaintam in varsta.Fiecare etapa din viata noastra isi rolul si rostul ei.

Anne spunea...

Asa este, insa uneori din cauza greutatilor nu realizam asta, suntem absorbiti de prezent si atat.

AGATHA spunea...

Lumea maturitatii e cenusie deoarece trebuie sa te inarmezi cu malitiozitate ca sa poti trai,trebuie sa faci sa-ti creasca unghii si colti ca sa te aperi ,ca sa existi. Cind esti copil sunt altii care te ocrotesc, de aceea apuci sa vezi soarele,pe care cu timpul il cam uiti.Suna cam sumbru. Ceea ce este insa optimistic ,este ca putem din cind in cind cobori scutul, si dezarmati, privim soarele,ne bucuram de caldura lui.
AGATHA

darry.anna spunea...

Multumesc AGATHA pentru comentariu,te mai astept aici:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...