vineri, 19 iunie 2009

Ce este la modă?

Astăzi este la modă absolut tot ce se mediatizează pe posturile de televizune şi în ziare. Incultura, răutatea, prostia, nesimţirea...
Este la modă să fii o copilă tănără la braţul unui domn mai în vârstă, dar cu portofelul doldora.
Este la modă să îţi speli toate lucrurile urâte din familie la un post de televizune la oră de audienţă, sau în paginile unui ziar de scandal.
E la modă să ai un nume care se termină cu sexy.
E la modă să nu ştii să vorbeşti şi totuşi să ai o funcţie publică.
Este la modă să fii huligan şi să te baţi cu toată lumea.
Manelele sunt pe cale de deveni imn naţional.
Să ai o maşină super tare şi pe care s-o ambreezi la maxima viteză prin centrul oraşului şi ... eventual să dai peste vreun om a cărui singură vină este că circula pe acelaşi drum cu tine.
Toată viaţa noastră de astăzi este LA MODĂ.Dar uite că nu pot să bucur de modul acesta în care suntem moderni. Toate aceste false valori devin modele pentru generaţia de copii de acum. Moda aceasta îmi provoacă tristeţe.

3 comentarii:

Anne spunea...

Ai dreptate darry, "moda" asta ne omoara si ne scoate inafara pe restul care nu suntem inclusi in aceasta categorie.
Dar cui ii pasa? Ar trebui sa nu ne pese la majoritatea, pentru ca nu putem face nimic..nu putem schimba nimic

darry.anna spunea...

Nu ne pasa.si noi suntem vinovati,am lasat toate lucrurile astea sa ne intre in viata.Am lasat lucrurile astea urate sa ne guverneze viata.Avem soarta pe care o meritam.

Sasha spunea...

Doamne!Cata dreptate ai!Dar totusi cred ca noi care gandim altfel,simtim altfel trebuie sa facem ceva..si sunt sigura ca peste un timp sper nu prea lung..sa dispara aceste ''fenomene''nascute si crescute in prostie..astazi toti care sunt la ''moda''daca observati toti sunt mai mult sau mai putin la fel:)toti au cam aceleasi obiceiuri,acelas limbaj,aceeasi masuri,etc sunt multe de spus dar mai multe de facut dar oare de ce ne limitam doar la a spune?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...