marți, 9 iunie 2009

Nu mi-aş face un tatuaj.Pur şi simplu nu înţeleg ce ar aduce în plus personalităţii mele un desen pe piele,nu înţeleg cum m-ar reprezenta el mai bine decât aş pute-o face eu prin comportament.Aceasta este ideea mea fixă despre tatuaje.
Greşesc pentru că pornesc de la o idee preconcepută:,,Persoanele ce au tatuaje sunt dure,,
Acum câteva zile mi-am permis să-mi cumpăr o carte pe care o văzusem de mai multă vreme la librărie.Mi-a plăcut din prima .O carte cu o prezentare neconvenţională.Hârtia excelentă,foaie groasă şi lucioasă,nu de ziar.Fiecare capitol are o altă culoare.Un limbaj simplu şi accesibil,am avut senzaţia ,pe alocuri, că autorul mi-a citit gândurile.Da .Mi-a plăcut şi a fost singura carte(e ruşinos)din ultimele luni pe care am avut răbdarea s-o termin.
Curiozitatea m-a făcut să caut alte informaţii despre autor.
Am găsit:Karim Rashid
Stupoare!
Tatuaje.
Mi -am imaginat cu totul altfel autorul.Sobru şi discret.
De foarte multe ori ne punem singuri piedici imaginare,pornind de la idei greşite, nu reuşim să vedem esenţa.
Cartea se numeşte ,,Design Yourself,,
O găsiţi aici
Editura are momentan şi o ofertă interesantă!

2 comentarii:

Anne spunea...

Consider ca depinde de personalitatea fiecaruia, nici eu nu mi-as face tatuaj sub nicio forma..insa sunt persoane care considera ca asta le reprezinta..se pun in valoare avand pielea marcata cu un simbol, desen..etc.

darry.anna spunea...

Da,depinde de personalitate.Nu-i condamn pe cei care isi fac tatuaje si cred ca nici nu trebuie sa inteleg fenomenul tatuaj.E alegerea noastra sa ne exprimam asa cum credem mai bine ,fara a deranja pe ceilalti.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...