luni, 10 mai 2010

Închisoarea gândurilor

Cu toţii trăim într-o închisoare. Gânduri zilnice, gânduri negativiste şi obsesii se pun asemenea cărămizilor unele peste altele până ajungem să ne facem un zid în jur. Şi nu este un zid de apărare ci un zid care te strânge până te chirceşti sub greutatea lui. Dar, dacă vrei poţi sparge zidul. Ajunge doar dorinţa de a încerca. De a încerca să gândeşti să priveşti şi din alt unghi decât cel din care te-ai privit până acum. Fă-ţi curaj să încerci!

3 comentarii:

Movi spunea...

De cele mai multe ori ne tot intrebam de ce nu avem una sau alta si uitam de ceea ce avem ... ne complicam singurei si asta nu face decat sa ne stresam singurei si sa mai si atragem negativismul din jurul nostru.
Uneori gandim prea mult uitam esentialul si anume sa traim asa cum putem si stim mai bine.
Sunt atatea povesti de viata de la unii oameni care desi nu au avut norocul sa aiba posibilitatile si mobilitatea noastre au reusit sa inteleaga viata si chiar sa se bucure mult mai mult decat o facem noi... am avea multe de invatat de la astfel de persoane.

darry.anna spunea...

@Multumesc pentru comentariu.
Niciodata nu este prea tarziu sa mai inveti sau sa faci ceva nou.
Fiecare om are povestea sa. Si exista o infinitate de variante.

Movi spunea...

Ce sa ii faci nu poate fi perfect totul... perfecctiunea nu exista dar ea se poate creea depinde de noi sa inteleleg asta. Uneori nu e nevoie decat de un zambet, de o tinere de manuta sua de cineva care sa fie acea prima scaneie care sa ne schimbe radical modul in care privim noi lumea si viata la un moment dat ... alteori reusim asta si singuri cand realizam unele lucruri pe care poate din obisnuinta sau indiferenta nu aveam capacitatea de a le observa.
Si da exista o infinitate de variante pentru ca si acesta este farmecul... de am avea o singura alternativa tare rau ar mai fi ... viata cu bune si rele are rostul ei pentru ca ne creeaza si ne cladeste caramida cu caramida pentru ceea ce suntem astazi si vom fi candva.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...