marți, 16 noiembrie 2010

Remember_16 noiembrie 1998

Pentru colectivul în care îmi desfăşor activitatea 16 noiembrie este o zi de aducere aminte. În fiecare an ne spunem: ,,avem X ani de când lucrăm împreună,,. Anul acesta avem 12 ani de când am pornit împreună la un drum greu şi sinuos. Suntem poate ultimul bastion al colectivului de oameni.  
Acum 12ani era o zi friguroasă cu multă zăpadă. Noi, o mână de fete speriate de necunoscut dar dornice să-l înfrunte. Orgoliile au fost  prezente de la început dar  hărnicia şi dăruirea au primat mereu. 
Deşi am mai scris postări răutăcioase nu pot să nu mă gândesc cu drag la oamenii lângă care am petrecut atâta timp. Avem destule amintiri şi atunci când mai avem timp să ne întâlnim sfârşim prin a vorbi tot despre servici.
 Vremurile  în care trăim şi-au pus amprenta asupra noastră dar munca în slujba pacientului trece dincolo de mândria fiecăreia.
Şi oricât aş încerca eu să explic atmosfera specifică colectivului meu  nu pot să descriu cu exactitate ceea ce simt. E un val de căldură ce vine din adâncul sufletului şi care acoperă toate micile nemulţumiri sau supărări de moment.
 Să ne bucurăm şi de acum înainte de multe amintiri frumoase!
sursa foto: aici

8 comentarii:

DoarEu spunea...

Sa te simti implinita in continuare draga mea!
sanatate si putere, bucurii si impliniri.

darry.anna spunea...

Multumesc pentru urari, draga mea Claudia!

Ganduri bune si imbratisari prietenesti!

Iuliana spunea...

La cat mai multi ani impreuna alaturi de colegele tale, cat mai multe amintiri placute sa adunati, la cat mai multi pacienti vindecati...! Respect deosebit pentru munca voastra!

Frumos ca tineti atata la aceasta aniversare!

Frumos noul look al blogului tau!

Anonim spunea...

Buna, imi place blogul tau, daca te intereseaza un link exchange intra pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/- Pegas Motorizat: Ne amuzam ca nu-i impozabil!

darry.anna spunea...

@Iuliana, multumesc frumos pentru urari!

darry.anna spunea...

@Cypy, multumesc pentru apreciere!
Esti bine venit pe blog dar nu pot face link exchange pentru ca nu este genul meu de amuzament.
Ganduri bune!

INCERTITUDINI spunea...

MUZICA!!!

darry.anna spunea...

:)Ta-da-am!
Cand ne adunam toate nu se mai aude muzica.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...