joi, 27 ianuarie 2011

La mulţi ani gemenilor Elena şi Nicolae!

Elena şi Nicolae împlinesc astăzi 8ani! O vârstă absolut minunată. O vârstă de alergat, de sărit coarda, de bătut mingea, de urcat în copaci, de mers la săniuş. O vârstă la care copii se bucură de ceva sărind în sus. Ce mult şi-ar dori Elena sau Nicolae să facă aceste gesturi atât de banale pentru orice alt copil sănătos.
Doar că aceşti copii (băieţelul – tetrapareza spastică;  fetiţa – parapareza spastică) ,,merg ,, periodic la Bucureşti pentru recuperare. Anul trecut au fost operaţi într-o primă etapă la Chişinău. In februarie, anul acesta urmează a doua etapă, cu condiţia să strângă până atunci suma necesară: 2 x 1850 euro = 3700 euro (costuri operatie) + cheltuieli transport ( per total aproximativ 4000 euro). 
 Adriana i-a cunoscut anul trecut în iarnă şi a  rugat-o pe Alexandra să scrie şi despre cazul lor (pe site-ul  ei veţi vedea multe fotografii cu gemenii la ei acasa). Din vară, copiii s-au împrietenit şi cu Iuliana şi Monica. Se pot împrieteni cu oricare din voi cei care citiţi aici despre ei. Poate un simplu gând bun al vostru să contribuie la strângerea banilor necesari operaţiei. Un gând bun şi o rugăciune pot face minuni pentru aceşti copilaşi şi mai ales pentru mama lor Niculina Dumitraşcu a cărei cea mai mare dorinţă este să-şi vadă copiii mergând.
 Dacă pe lângă gândul bun doriţi să ajutaţi cu puţin o puteţi face în următoarele conturi:
Banca Transilvania
RO 77 BTRL 01 00 12 01 S 04 088 XX (LEI)
RO 52 BTRL 01 00 42 01 S 04 088 XX (EURO)
Titular: Niculina Mandricel (mama copiilor)
Date de contact:
Sat Buda-Craciunesti, Nr. 59, comuna Cislau, judetul Buzau
Nr. de telefon:
0764 555 095; 0753 765 211; 0238 585 696

4 comentarii:

adriana spunea...

Sa ne traiasca gemenutii!

Sara spunea...

La mulți ani, Elena! La mulți ani, Nicolae! Să vă împlinească Dumnezeu visul vostru și al mamei!...
Vă îmbrățișez cu drag,
Sara

adriana spunea...

Buna dimineata!

Iuliana spunea...

La multi ani, dragalasilor si iubitilor mei Elena si Nicolae! Sa creasca mari, sanatosi si pe picioarele lor! Daca aceasta urare poate fi inteleasa si la sensul figurat, de data aceasta, pentru acesti copii, o spun la sensul propriu! Doamne ajuta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...