duminică, 13 martie 2011

Campanie umanitară: Bucură-te dăruind!

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români (ASCOR), filiala Bucureşti, derulează până la sfârşitul lunii martie campania "Acordă o şansă copiilor din Centrul Sfânta Ana" în cadrul proiectului "Bucură-te dăruind!"
Prin această campanie se doreşte strângerea de diferite produse, precum materiale didactice, haine, obiecte necesare organizării activităţilor în centru sau fonduri în vederea derulării unor activităţi social-educative în Centrul de plasament "Sfânta Ana". La acest centru sunt îngrijiţi 50 de copii cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani, majoritatea provin din familii dezorganizate şi cu posibilităţi financiare reduse, unii dintre ei fiind orfani de un părinte sau chiar de ambii părinţi. Astfel, aceşti copii resimt acut lipsa dragostei părinteşti în dezvoltarea personalităţii lor, ei prezentând o fragilitate emoţională care mai târziu va genera probleme de integrare socială. Pentru a-i mângâia şi a suplini lipsa afecţiunii părinteşti, voluntarii de la ASCOR desfăşoară mai multe acţiuni menite dezvoltării lor fizice, social-educative sau spirituale, precum organizarea de activităţi sportive, excursii, cursuri de pictură, vizitări de muzee, teatre, participarea la slujbele religioase, la cateheze, la pelerinaje sau la diferite serbări organizate cu prilejul unor praznice religioase sau zile speciale. Totodată, prin această campanie, ASCOR Bucureşti vrea să sensibilizeze opinia publică cu privire la nevoile copiilor, iar tinerii să se implice mai mult în activităţile de voluntariat.
Campania de strângere a fondurilor se derulează până pe 31 martie, iar în perioada 1-15 aprilie se vor achiziţiona şi distribui diferite produse.
Pentru donaţii: RO57 RNCB 0075 0352 1824 0001, BCR, Sector 4. Blogul campaniei este: 
bucura-te-daruind.blogspot.com.

2 comentarii:

stefania spunea...

Multumesc mult!

Doamne ajuta!

darry.anna spunea...

Doamne, ajuta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...