duminică, 19 iunie 2011

Probleme

Uneori văd diferit şi nu-i chiar uşor să fii mereu în contradicţie cu ceilalţi. E calea mea şi nu pot convinge pe nimeni că este cea bună şi poate nici nu trebuie. Fiecare hotărăşte pentru sine. Primesc însă cereri, nu, nu în căsătorie, cereri să-mi rezolv problema pentru că ea, problema mea,  deranjează pe alţii. Cum poate să-i deranjeze pe ei când pe mine mă doare cel mai tare.
M-am tot gândit şi m-am întrebat de ce am mereu probleme, de ce numai eu am probleme. Pentru că vreau să am probleme vreau să-mi pun întrebări, am timp să-mi pun întrebări. Pentru că nu ştiu să mă apăr. O mulţime de pentru că.... încât nu mai contează.

Şi mai ales pentru că am vrut să schimb mica lume în care funcţionez aproape zilnic. 
Acum nu mai vreau să o schimb vreau doar să-mi văd de problemele mele reale sau imaginare.

4 comentarii:

Ana spunea...

nu esti singura cu probleme, asa credeam si eu ca doar eu am,si uite ca mai au si altii,si nu pt ca as vrea neaparat sa schimb lumea in care traiesc ci doar am atras atentia ca nu e bine cum traim,ascunzandu-me,ferindu-ne de adevar din frica sau interese obscure, si acum trag ponoasele,dar de tacut din gura tot nu am sa tac,am pornit pe acest drum,asa voi continua, insa ma doare caci am senzatia ca Dumnezeu numa aude, si ma lasa singura impotriva lor,daca le-ar mai plati din cand in cand si-ar mai aduce aminte si de EL si le-ar mai fi si lor frica de ceea ce fac, ar face mai putine strambatati sau mai pe ascuns........

darry.anna spunea...

Oamenilor nu le place sa li se arate cand gresesc, daca nu toti, majoritatea.
Fiecare incearca sa traiasca cat de bine considera el ca este.

DoarEu spunea...

Off... si mie mi se cauta greseli cu lumanarea. Un domn, caruia i+am dat sa-mi corecteze scrierile... mi+a reproşat pe un ton dur că pun virgule aiurea, şi că îl lovesc drept în frunte.

Dacăvrei să vezi greşeli le vezi... dacă vrei să îţi faci probleme, îţi faci.

darry.anna spunea...

:) Ai perfecta dreptate, Claudia!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...