luni, 20 aprilie 2015

Reţete...de succes sau poate nu :)

Uneori ca să reuşeşti nu trebuie să fii prea aspru cu tine însuţi. Poţi să  reuşesti  dacă te iubeşti ceva mai mult pentru că meriţi să te iubeşti, nimeni altcineva n-o poate face în locul tău.
Forţarea crâncenă până la sadism doar ca să-ţi depăşeşti limitele nu aduce acelaşi rezultat pentru fiecare aplicant. Suntem oameni nu roboţi.
Să fii cel mai bun, luptă, concurează, invinge, bate, câştigă, reuşeşte... sunt până la urmă cuvinte slogan şi tot noi le atribuim mai multă însemnătate decât au. De ce ar fi diferite de: iubeşte, preţuieşte, simte, apreciază, încet, calm, linişte, armonie, pace, empatie? 
Totuşi ce contează cel mai mult : să fii cel mai bun, ,,biciuindu-te,, zilnic să faci ceea ce nu-ţi place ca să ajungi sus, să fii lider, să fii apreciat de ceilalţi(?) dar interiorul tău sufletesc să fie şubred şi mistuit de neiubire sau să rămâi un veşnic anonim cu sufletul împăcat şi trăindu-ţi viaţa cât mai bine şi mai frumos posibil, făcând ceea ce îţi place....
Reţete de succes sunt foarte multe, se vând milioane de reţete de succes garantat, scontat, dar care e cea mai bună reţetă pentru tine? te-ai gândit vreodată că poţi să-ţi găseşti propria reţetă, ai toate ingredientele necesare. Nu mai cumpăra de la alţii, descoperă şi creează-ţi propria  reţetă. Ai toate şansele să reuşeşti făcând lucrurile în felul tău. Baftă!

4 comentarii:

cristina spunea...

sa fie!
ce bine ai mai zis tu aici! chiar asa, ia sa-mi fac eu propria reteta de succes, facand ce-mi place, nu ce zic altii.

darry.anna spunea...

:)De bine, Cristina!

Pascal Razvan spunea...

Depinde ce iti doresti. Vrei sa castigi mai multi bani ori sa fii fericita? Atunci milioanele de carti, site-uri si audiobook-uri te vor asteapta sa te ajute. Neah...cele mai multe sunt minciuni si vrajeli.

darry.anna spunea...

Razvan stii foarte bine ca o persoana motivata si hotarata reuseste in ceea ce isi propune.
Eu cred ca cei mai multi dintre noi avem suficiente resurse interioare pentru a reusi, pentru a obtine ceea ce ne dorim in viata. Insa nu stim poate intotdeauna sa ne accesam potentialul si sa-l valorificam cat mai bine. Apelam atunci la carti si alte informatii, cand gasim minciuni si vrajeli trecem mai departe :).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...