sâmbătă, 15 octombrie 2016

Arta online

Acum câteva săptămâni am primit un mesaj scris de Matt de la Artsy în legătură cu un articol mai vechi publicat pe blogul meu :http://darryanna.blogspot.ro/2009/06/nu-mi-as-face-un-tatuaj.html
In acea postare fără titlu scriam câteva rânduri despre designerul Karim Rashid şi despre cartea sa ;,Desing Yourself,,

Karim Rashid este unul dintre cei mai prolifici designeri actuali. Pagina sa oficială:
 http://www.karimrashid.com/

Cu peste 2500 de proiecte realizate, Karim Rashid este o autoritate în designul de produs, de mobilier, designul de interior, de corpuri de iluminat, modă şi artă. Este recunoscut pentru misiunea de a ,,democratiza,,  design-ul aducându-l din muzee în viaţa zilnică a oamenilor.

https://www.artsy.net/artist/karim-rashid, pagina Karim Rashid de pe Artsy oferă vizitatorilor interesaţi peste 10 din lucrările sale, articole exclusive precum şi data expoziţiilor sale. Pagina include deasemenea artişti şi categorii conexe permiţând spectatorilor să descopere arta şi designul şi dincolo de pagina amintită.

Ce este Artsy? Artsy este o platformă online de artă. Artsy îşi propune să aducă lumea artei in mediul online, accesibil tuturor celor care au conexiune la internet.
Platforma Artsy este unică pentru că utilizatorii au acces la reţeaua globală de galerii de artă şi muzee. 
Poţi descoperi lucrări care-ţi plac indiferent de ora sau locul unde te afli. Te poţi informa despre un artist sau ai acces la cele mai noi expoziţii de la muzee sau galerii de artă.
Adresa web: https://www.artsy.net/


Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...